Полицаите разследват посегателства над кафеавтомати в различни квартали на Русе

0
Разбити са две машини - едната в кв. "Възраждане", а другата в района на гарата
Разбити са две машини - едната в кв. "Възраждане", а другата в района на гарата Снимка: Фейсбук

Служители на Първо и Второ РУ разследват посегателства над кафеавтомати на различни адреси в Русе

 В нощта срещу събота, около 23:30 часа, служители на Второ РУ при обход в патрулния си район са забелязали разбит кафе автомат, намиращ се на адрес в Русе, до бирария на ул. "Воден". На адреса е изпратена група за извършване на оглед, при което се е установило, че има счупване и изкъртване на елементи от предния панел на кафеавтомата. По данни на управителката на фирмата собственик, от машината липсвали пари, но предстои да бъде изяснено каква е сумата, като освен тези щети има нанесени и повреди по автомата. По случая е образувано досъдебно производство и е започната работа по неговото разследване.

На 12 февруари в Първо РУ е сигнализирано, че е установен взлом в кафемашина на адрес ул. "Николаевска" в Русе. Там на място е изяснено, че е изваден монетника и касата за оборот, като са нанесени щети за около 400 лв. По този случай е започнато разследване по досъдебно производство в Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари