Полицаите от участък „Мартен“ разкриха извършителя на кражба

0
От дом в Николово е бил откраднат телефон от 21-годишен жител на селото
От дом в Николово е бил откраднат телефон от 21-годишен жител на селото Снимка: МВР

От дом в Николово е бил откраднат телефон от 21-годишен жител на селото

Полицаите от участъкМартен“ са разкрили кражба от дом в село Николово.

На 20 февруари в участък "Мартен" към Второ РУ е подадено заявление за извършена кражба от частен дом в село Николово, откъдето е отнет мобилен телефон с марка "Huawei" на стойност около 300 лева, съобщиха от полицията в Русе.

По случая е образувана преписка за престъплението и е започнато разследване.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, полицаите от участъка са издирили откраднатия телефон и са установили извършителя на деянието, който се е оказал местен жител на 21 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Иванова
    В село Церовец има много регистрирани кражби от месеци, но резултат по отношение на задържане на извършителите няма! Само да можеше и участъка от Иваново да си вършеха така добре работата. Не зная колко още кражби трябва да станат за да попадне в ръцете на полиция, прокуратура, съд. Извършителят е ясен, активно и само с това се занимава, но ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари