Мъж извърши кражба в село Николово, за да си купи наркотици

0
36-годишният мъж е откраднал строителни инструменти от новострояща къща
36-годишният мъж е откраднал строителни инструменти от новострояща къща Снимка: БГНЕС

36-годишният мъж е откраднал строителни инструменти от новострояща къща

Кражба на строителни инструменти от новострояща къща в Николово

На 18 септември 2023 г. във Второ РУ - Русе е постъпило заявление от 51-годишен мъж от село Николово. Той е заявил, че за периода 13-17 септември 2023 година от помещение на новострояща къща в селото са откраднати ръчен циркуляр, акумулаторен винтоверт, акумулаторен гайковерт, ръчен такер, органайзер за винтове, комплект битове с магнитен държач, перфоратор и електрическо ренде. Нанесените щети са на стойност около 900 лева, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

По случая е образувано досъдебно производство за престъплението.

От служители на участък "Мартен" към Второ РУ - Русе е установено, че извършител на престъплението е 36-годишен мъж от същото село. Към момента са издирени по-голямата част от инкриминираните вещи.

Задържаният е разпитан и е признал за престъплението. Той е заявил, че е откраднал инструментите, за да ги продаде и да си купи наркотици.

Предстои 36-годишният мъж да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Моето име
    Вай, вай, вай, от къде наркотици в Русе, че и в България? Та това е непозната стока. А, иначе единствения начин да станеш паралия или да си направиш кефа е да придобиеш нещо от друг. Толкова е просто!
  • 6
    4
    варненец
    дреме му на дилъра от къде е взел парите наркоса...
  • 0
    3
    Иван
    Аз ако съм дилъра му, ще се замисля преди да му продам вече.
  • 12
    2
    до 1
    не е гаранция, има такива които стоят в затвора, излизат и стават по-зле.. зависи от човека дали може да си преглътне гордостта и да си види грешките и да поиска дасе поправи... много такива хора, дори и с по-незначителни провинения просто не искат да осъзнаят и да приемат, че грешат и смятат, че околните са им виновни за всичко и така им минава живота... може и да са без криминални провинения, но целия им живот минава в нещастие и токсичност заради собствената им самозаблуда......................................................... истината е че трябва всеки сам да разбере че не е на прав път и да пожелае да се поправи, а това е много трудно
  • 8
    1
    Балканеца
    Такива утайки само 10 години пандиз им е шанса да станат отново нещо подобно на човеци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари