Полицайка е хулена, че помага на деца да пресекат улица

0
Някои шофьори ми казват "разкарай се", "какво правиш тука", сподели Теодора Хинкова
Някои шофьори ми казват "разкарай се", "какво правиш тука", сподели Теодора Хинкова Видео: NOVA

Теодора Хинкова е пред училището и в студ, и в сняг

Снимка на полицайка, която помага на деца да пресекат на пешеходна пътека, стана хит в социалните мрежи. Новина ли е човещината и коя е служителката на реда?

Теодора Хинкова е тук и в дъжд, и в сняг. С усмивка, загриженост и любов помага на ученици, докато бързат за закуска в голямото междучасие. Рано сутрин, в забързаното ежедневие, шофьорите зад волана могат да бъдат изнервени и някои от тях не са пестеливи на обиди. „Интересното е, че много хора не го разбират като добро. За някои е необходимост, за други е незаслужено присъствие. Зад униформата съм човек”, споделя полицайката, предава NOVA.

Служители на „Пътна полиция” са пред училищата в часовете преди началото и след края на учебния ден. Това е глътка въздух за много родители. „Децата нямат спирачки и е хубаво да ги има тези хора”, категорична е Милена Бозукова. Теодора е пред дилемата дали да се пенсионира, или да остане в системата на МВР. Който и път да поеме обаче е спокойна, че има кой да продължи доброто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Софи
    Да,това е Италия,а в Бьлгария,ние сме идиоти,простаци,Стадо говеда сме,хората си помагат,живеят в екип,а ние не го можем.
  • 4
    2
    Възмутен
    Виждал съм в Бергамо млада полицайка пред детска градина на пешеходна пътека, когато се зададе група от деца да пресекат улицата, тя застана по средата на платното, вдигна палката и всички замръзнаха на място.
  • 8
    1
    Лора
    БрАво, чудесна жена,,велика е!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари