Полицай застреля един от най-великите шампиони по жиу жицу

0
Леандро Ло е починал в болницата
Леандро Ло е починал в болницата

Един от най-великите шампиони по жиу жицу за всички времена Леандро Ло е бил застрелян в нощен клуб в Сао Пауло

33-годишният бразилец предполагаемо е станал жертва на цивилен полицай, който в момента се издирва от органите, пише ВВС, предава Спортал.

Ло е бил закаран в болница, където часове по-късно е установена мозъчна смърт.

Осемкратният световен шампион, чието пълно име е Леандро Ло Перейра до Насименто, е бил заговорен от въпросния цивилен полицай, докато е бил в спортен и нощен клуб с приятели. Очевидци твърдят, че полицаят е започнал да прави застрашителни жестове със стъклена бутилка, а Ло го обездвижил и му казал да се разкара.

В този момент полицаят извадил пистолет и прострелял в челото шампиона по жиу жицу, който впоследствие е бил обявен за мъртъв в болницата. Според някои бразилски медии вече е установен извършителят.

Леандро Ло е осемкратен световен шампион в пет различни теглови категории, което е рекорд в жиу жицу. Той също така има осем панамарикански шампионски титли, четири национални и две европейски в категории от 76кг до свръхтежка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Мъдър
    Мдаааа, колкото и да си бърз с ръцете и краката се оказва, че куршумът е много по-бърз.
  • 8
    1
    Американец
    Пред "Колт" всички са равни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари