Полицаи спипаха русенец, проникнал в чужд автомобил

0
Мъжът обяснил на униформените, че е влязъл в автомобила да се стопли, както и да търси пари
Мъжът обяснил на униформените, че е влязъл в автомобила да се стопли, както и да търси пари

Полицаи са задържали мъж, проникнал в чужд автомобил

На 4 октомври около 04:20 часа служители от групата за охрана на обществения ред от Първо РУ, при обход по улица "Иван Вазов" в Русе, са забелязали съмнително лице в паркиран автомобил „Опел Виваро“. Автомобилът бил с отворена предна дясна врата, а неизвестният към него момент мъж седял на предната дясна седалка.

Екипът предприел действия за проверка на лицето и автомобила, но когато се приближили със служебната кола и спрели непосредствено зад превозното средство, мъжът скочил от него и побягнал. Веднага е създадена организация за залавянето му, съвместно с други дежурни екипи и много скоро след това е установен и задържан. Оказало се е, че е русенец на 21 години. Пред униформените той обяснил, че е влязъл в автомобила да се стопли, както и да търси пари, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Извършен е оглед на място на автомобила и е започнало разследване по случая, като е образувано досъдебно производство за престъплението.

21-годишният мъж е бил задържан по ЗМВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Бря
    Айййй, студено му било на завалийката. Редно е сега да го приберат на топло, за да не мръзне по улиците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари