Полицай се самоуби в Бургас

0
50-годишният Петър Димитров  има 33-годишен стаж в сектор „Охранителна полиция”
50-годишният Петър Димитров има 33-годишен стаж в сектор „Охранителна полиция”

50-годишният Петър Димитров има 33-годишен стаж в сектор „Охранителна полиция”

Тъжна новина за неочакваната кончина на полицай хвърли в покруса личния състав на Първо РУ към ОДМВР - Бургас тази вечер. У дома му днес в късния следобед е намерен обесен 50-годишният патрулно-постови Петър Димитров от сектор „Охранителна полиция”.

"Става дума за лична трагедия, колегата беше изряден като служител на реда, истински мъж. Самоубил се е, без да посегне към служебното оръжие, за да не злепоставя пагона”, съобщи Флагман.бг., цитирайки свой източник.

Зад този акт не стои нечиста съвест, напротив – полицаят наскоро бил диагностициран с тежко злокачествено заболяване и от 3 седмици бил в болничен. Взел е решение да сложи край на живота си, за да не е в тежест на семейството си – да правят непосилни за тях разходи в опит да го спасят.

Той оставя две деца сираци. Полицай Димитров бе с 33 години стаж в системата на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    88
    Започнал е да работи преди да завърши училище. Ама не е проблем, вече няма значение.
  • 8
    2
    Не, че нещо
    "50-годишният Петър Димитров има 33-годишен стаж" ... не е по темата на дописката, но е дразнещо. След като едни години не можете да натъманите, как изобщо да имам доверие на всичко друго?
  • 2
    1
    Az
    Мъжка постъпка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари