Полицай освежи надписите на паметната плоча на Кральо войвода със собствени средства

1
Георги Серкеджиев смята, че всеки трябва да обича родния си край и да направи нещо хубаво за него
Георги Серкеджиев смята, че всеки трябва да обича родния си край и да направи нещо хубаво за него Снимка: МВР / Facebook

Георги Серкеджиев смята, че всеки трябва да обича родния си край и да направи нещо хубаво за него

Полицай Георги Серкеджиев освежи надписите на паметната плоча на Кральо войвода със собствени средства.

Георги Серкеджиев е районен инспектор в 6-то РУ в Пловдив. На 34 години е. Влиза в редиците на МВР преди малко повече от 10 години с желанието да бъде част от хората, които изпълняват тази благородна професия в името на доброто и законността.

"Но не за работата му искаме да ви разкажем, а за една инициатива, която предприема заедно със свой приятел.", пишат от МВР във фейсбук страницата си:

Полицай Георги Серкеджиев работи в Пловдив, но е роден и израснал в Смолян. Според него всеки трябва да обича родния си край и да направи нещо хубаво за него. Затова, заедно с близък приятел, решава да облагороди района около Кральов камък край смолянското село Чокманово в Родопите. Със собствени средства и лични усилия двамата почистват местността и освежават надписите на паметната плоча на Кральо войвода, поставена в миналото от предците му. В близост пък издигат 4-метров пилон с българския флаг – символ на националната гордост и почит към героите

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Не, че нещо
    Работя на две места. Прибирам се само да преспя по 6..7.. часа. Много искам и аз да правя такива неща. Но парите ми не пристигат в картата на точната дата. Но пък изхранвам полицаите които правят такива неща. Няма как, ще ги храня да правят такива неща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари