Полицаи блокираха джигити в Пловдив

0
Нарушителите опитали да прескочат правилата, но били пресечени от патрул
Нарушителите опитали да прескочат правилата, но били пресечени от патрул Видео: Traffic News

За поредно нарушение на правилата за движение по пътищата, сигнализира буден гражданин, съобщава TrafficNews.bg.

Този път опита за традиционно погазване на знаци и закони на кръстовището на ул. " Авксентий Велешки" с ул. "Гладстон" обаче е пресечен от полицаи.

Пловдивчанинът е документирал във видео как двама шофьори се канят да извършат забранен ляв завой от " Авксентий Велешки", посока Търговската гимназия. 

"Това е често срещана картинка, но за лош късмет на тези двамата - срещу тях имаше патрул на полицията, която си свърши работата", разказва очевидецът. Полицаите почти спират движението и изчакват джигитите да преосмислят действията си.

След кратко жестикулиране между униформените и шофьорите, видимо недоволните нарушители “дават задна” и продължават по правилник, надясно...

"Често там стават от една... две ленти. Може да бъде сгазено дете при даване на мръсна газ и отиване в насрещното, подреждайки се най-отпред. Това създава много рискова ситуация, казвам го от опита на професионален шофьор с 3 категории в книжката", добавя пловдивчанинът, който поздравява полицаите за намесата, добре свършената работа за пресичането на нарушението. 

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари