Политолози: В предизборната кампания ще гледаме какви ли не издънки и скандали

0
По-скоро ще ставаме свидетели на махленско говорене
По-скоро ще ставаме свидетели на махленско говорене

По-скоро ще ставаме свидетели на махленско говорене

Очакванията на анализаторите се потвърдиха - България отива на предсрочни избори. Какво следва след провала на третия мандат, който ще бъде върнат на президента утре - темата в студиото на Euronews Bulgaria коментираха политолозите Атанас Радев и Милен Желев.

"Навлизаме в горещия летен сезон, който ще мине под знака на предизборни кампании и на служебен кабинет", смята Милен Желев.

Според Атанас Радев "всеки ден в предизборната кампания ще гледаме какви ли не издънки и скандали. Имайки предвид ситуацията с шефа на КЕВР и споразумението за антикорупционния закон, мисля че тази реторика ще продължи", допълни той.

"Въпросът е защо партиите не се споразумяха по конретни теми", попита Радев.

Според колегата му Желев, това се дължи на липса на държавническо мислене.

"По-скоро ставаме свидетели на махленско говорене", допълни той.

Според Радев, е трябвало президентът да покани всички партии на дебат и да подходи исторически, особено предвид ситуацията с председателя на КЕВР.

Според Желев, "ще навлезем в една спирала от избори". По-оптимистично настроен е Радев, според когото "най-важното е коя ще бъде първата политическа сила на предстоящия вот".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Стрил
    Не трябва да допускаме американските партии на ристюфците, про100$$ к!р0фците, стефан янефци, бсп-та, армани сбърканяни с хаджигенофци - тези партии са върли българофоби/русофоби и не трябва да жъдат в парламента! Заради тях България страда, защото правим всичко в "солидарност" на Европа и в интерес на сащ, но винаги е в ущърб на България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари