Политически престрелки в парламента по казуса Шенген

0
България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ вярва, коментира Тома Биков
България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ вярва, коментира Тома Биков Видео: NOVA

България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ вярва, коментира Тома Биков

Освен Нидерландия, и Австрия официално каза “не” на България и Румъния за присъединяването към Шенген. У нас темата предизвика скандал в парламента - политическите партии се скараха кой носи вина за шамара от Европа, информира NOVA.

Те ни казаха много ясно: “Изпълнители сте техническите изисквания. Искаме ви с нас. Обаче имате проблем с корупцията и върховенството на закона”. Не можеш да се сърдиш на някого, че не ти вярва”, каза от парламентарната трибуна Даниел Лорер от ПП.

Да напомняте на ПП, че когато българският парламент разглеждаше декларацията за Шенген, когато беше подкрепена от всички, колегите от ПП напуснаха залата. И сега след дъжд качулка - сетили се да четат декларация”, каза Георги Свиленски от БСП.

Един от проблемите е, че вие сринахте доверието в България. Вашият премиер се държа неадекватно в продължение на 7-8 месеца и България заприлича на Кирил Петков, а тогава никой не ѝ вярва”, коментира и Тома Биков от ГЕРБ.

На всички е ясно, че в Шенген не ни пускат заради Борисов и неговата политика през последните 12 години”, заяви Настимир Ананиев от ПП.

3 години ние се самобичуваме, говорейки за корупция. Лично аз смятам, че България изпълни всички критерии”, заяви председателят на НС Вежди Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    потрес!
    Цанка Тома Биковата жрица от "Околовръстноот" е много противна, мазна и гадна мутра! Лизач на дебелия задник на СИКаджийския престъпник! да, Цанке, да! България беше отсвирена от "Шенген" заради твоя СИКаджийски главатар - мутра и мафиот от класа, а и неграмотен простак
  • 3
    1
    Недоумяващ
    Томацио,дали заради Петков ли е този отказ или заради вашето 12г управление.Верни сте на традицията,че вие сте прави,останалите - виновни.Вярващи обаче - няма,защо ли???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари