Поли Генова слиза от екран

0
На нейно място за водеща на класацията „Българския топ 40” по БНТ се готви да застане Йоанна Драгнева
На нейно място за водеща на класацията „Българския топ 40” по БНТ се готви да застане Йоанна Драгнева

Поли Генова вече няма да е на екран. Певицата няма да води музикалната класация „Българския топ 40” по БНТ.

Изпълнителката опроверга слуховете, че е изтикана от медията. Тя сама пожелала да не се появява повече на екран. Причината били огромните ангажименти на певицата, която искала да да се отдаде изцяло на музиката, пише Razkritia.com.

Блондинката, която ни прослави на „Евровизия” била затрупана с ангажименти.

Поли Генова се оказала на ръба на силите си и затова се отказала от екран. Тя непрекъснато пътува за концерти в чужбина и записва нова парчета не у нас, а в Залцбург, Австрия.

Освен това блондинката участва в няколко театрални постановки, като трябва да отделя време и за репетиции. Затова и като водеща в БНТ просто не й стигало времето, идвало й в повече.

Поли Генова е искала да се изявява и на екран, но не й стигало времето. Тя постоянно закъснявала за снимки, а това коствало неустойки за продуцентите.

Накрая певицата признала, че няма сили за това и заради което вече е насрочено прослушване кой да заеме местото й пред камерата.

Според слуховете за стола й на водеща се гласяла колежката й Йоана Драгнева. Гаджето на актьора Ненчо Балабанов в момента е общинска съветничка, но нямала нищо против всяка седмица да се показва на екран за музикалната класация.

Тя била убедена, че ще съчетава умело политическите си и служебните си ангажименти в медията. От БНТ са потвърдили, че Йоана Драгнева се явила на кастинг, но още не е ясно кой ще бъде одобрен за стола на Поли Генова.

Източник: Razkritia.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари