Пол Гамбълс: По-близо сме до Трета световна война, откогато и да било

3
Това казва съоснователят на MBMG Group
Това казва съоснователят на MBMG Group Снимка: скрийншот / Bloomberg

Това казва съоснователят на MBMG Group

Пол Сингърс, основател на Elliot за геополитическия момент казва следното: „Светът сега е напълно зависим от здравия разум на лидерите да се избегне Армагедон. Трудно е да не заключим, че инвеститорите не се тревожат изобщо, както би трябвало“. Смятате ли, че ситуацията в геополитически план е по-опасна, отколкото пазарите допускат в оценката си?

"Напълно съм съгласен. От една страна имаме усещането, че западните и американската икономика са много по-слаби, отколкото си мислят.

В геополитически план е съвсем същото", казва експертът, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.

Байдън говори от Белия дом снощи и явно това трябваше да е призив към спокойствие. В момент, когато сме по-близо до Трета световна война главно заради многобройните инициативи, одобрени или спонсорирани, или пък задействани от администрацията на Байдън.

По-близо сме до Трета световна война, отколкото когато и да било в живота ни.

Има огромен брой потенциални ефекти за пазарите. Няма нужда да ескалира още, за да се усети от пазарите. Интересно ще бъде каква ще е цената на петрола през 2024г.

ФЕД все още е воден от данните за инфлацията, които следват цените на енергията. А всичко, което става в Близкия изток в момента ще предизвика повишение на петрола.

Сега светът е много по-разделен. И страшно много членове на ОПЕК са доста доволни да намалят предлагането и да вдигнат цените като очакват американската икономика да пострада.

Последиците от всичко това ще видят на изборите през 2024г.

Играта стана много опасна и пазарите изобщо не го оценяват. Пол Сингърс е абсолютно прав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Брахмапутра
    Мене не ми е интересно . Може и 10 лв. да стане бензина. Да му мислят работещите бедни.
  • 0
    1
    Все тая
    Това е проблем за американците, западноевропейците и техните масонски сатанистки господари. На другите не им пука. Маловажни държави като България не играят никаква роля в това, единствено по-големите могат да ги повлекат с тях да им е по-гадно. Нека се трепят масонските гадове щом служат на луцифер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари