Покойната Вили от Русе вече три години не може да почива в мир

0
Болница иска 27 000 лева, за да предаде тялото ѝ на близките ѝ, за да я погребат
Болница иска 27 000 лева, за да предаде тялото ѝ на близките ѝ, за да я погребат Видео: NOVA

Поискали ли са от столична болница голяма сума от родителите, за да им върнат тялото?

Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря си! За този казус сигнализира бащата на младата жена от Русе. През 2020 година дъщерята на Петър Чернаев е починала при неясни обстоятелства в София. Докато трае разследването през тези години тялото е било в Александровска болница.

Преди дни родителите на Виолета са получили известие, че могат да отдадат последна почит на дъщеря си. Казват обаче, че от болницата са им отказали да предадат тялото, докато не платят 27 000 лева.

Съпругата ми отиде в Александровска болница и се оказа, че срокът, в който трябва да бъдат издадени документите е много кратък. Издадоха смъртният акт с датата в петък. Но служителката ѝ даде талон за кремация с празна дата. Жена ми е попитала защо. Казали ѝ, че това е защото имаме задължения към болницата и докато не платим около 27 000 лева, няма да предадат тялото”, заяви Петър Чернаев, предаде NOVA.

По думите му от този ден нататък семейството ще дължи на болницата по 15 лева на ден за съхранение на тялото в камерата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    2
    Ivan
    Тъпата ни дьржава,с дебили и идиоти на власт!Без мозък.
  • 19
    1
    Жалко
    Хем "покойна", а не може да намери покой? Какви "журналисти" сте??? Жалко, че се гаврите с паметта на момичето, мисирки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари