Показаха бъдещето на селфитата

1
Изкуствен интелект ще ни позволи да правим по-добри селфита
Изкуствен интелект ще ни позволи да правим по-добри селфита

Adobe работят над множество нови софтуерни решения, с които да ни позволят да правим по-добри селфита.

Функциите се разработват от Sensei дивизията и използват изкуствен интелект и алгоритми с машинно обучение. Всички нововъведения, които ни очакват се захранват от услугата Creative Cloud и скоро ще са част от популярните приложения на Adobe. Подобренията в тях ще ни позволят бързо и лесно да добавяме специални ефекти и филтри към селфитата ни, пише digital.bg.

Най-интересната функция e възможността да изберем дадена снимка в интернет и да приложим нейния уникален стил към собственото ни селфи, предаде AndroidHeadlines. Аdobe ще ни позволят с няколко кликвания да контролираме всеки един аспект на снимките ни, като промяна на цвета и фона, добавяне на външни обекти към тях, а също да сменяме ъгъла, от който е направен кадъра и др. Всички софтуерни промени се възползват от последните подобрения в софтуера с изкуствен интелект на Adobe.

Все още не знаем кога всеки ще може сам да изпробва новите функции. Sensei дивизията на Adobe разполага с пълна свобода да експериментира с различни идеи, които да подобрят селфитата. По всичко личи, че скоро Creative Cloud може да се превърне в най-предпочитаната услуга за редактиране на снимките ни. Ще трябва да се въоръжим с още търпение, за да разберем какви други подобрения ни очакват в популярния софтуер на Adobe.

Източник: digital.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари