Покъртително видео от трагедията в Бургас

2
Сломената от скръб майка разказва как вълните отнесли детето й
Сломената от скръб майка разказва как вълните отнесли детето й Видео: Флагман

Водолази търсят тялото на 14-годишния Теодор, който се удави днес край тетраподите на Централния плаж. Втори час няма и следа от момчето. Вероятно акцията скоро ще бъде прекратена, защото днес морето е бурно и тялото може да е заседнало в тетраподите, съобщава Flagman.bg.

На централния плаж е семейството на загиналото момче.Теодор, дошъл днес на плаж в Бургас, заедно със семейството, което живеел в каменското село Свобода.

„Седнахме на плажа, за да обядваме. В това време Теодор влезе във водата, а след него и сестричката му. Вълните бяха много силни и морето дърпаше навътре децата. Мъжът ми Асен тръгна да ги вади. Извади от водата момиченцето, но не успя Теодор“, каза Айше, майката на удавеното момче Теодор. Тя разказа, че синът й искал сам да идва на плажа в Бургас, но не го пуснали и заради това дошли с него.

„Влязох във водата, хванах го, но изведнъж ме удари много силна вълна, загубих съзнание само за миг и в това време морето дръпна Теодор навътре“, разказа Асен, който е втори баща на момчето.

Биологичният му такъв ридаеше край тетраподите и не можеше да повярва, че синът му вече не е между живите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари