Покъртителен разказ: Как се прави далавера за 300 милиона

3
Приватизацията на "Видахим" АД - една тъжна история за българското производство на гуми
Приватизацията на "Видахим" АД - една тъжна история за българското производство на гуми

Истинска бомба гръмна в предаването „Евродикоф“ по телевизия Евроком във връзка с разследваната тема, месеци наред, от Сашо Диков с проекта – т.нар. „Лас Вегас“ в столицата, проект за около милиард и половина.

Китайският инвеститор Стивън Ли е доведен за осъществяване на проекта от Александър Томов. 20 дни след като Бойко Борисов поема премиерския пост за втори път, той привиква китайския инвеститор и му поставя ултиматум, ако иска проекта да се осъществи, моментално да отстрани Александър Томов и го праща при авера си Иван Саздов, като впоследствие в тенис – клуба в Банкя между Саздов и китайците се сключва консултантски договор за 34 милиона евро!

От месец март Сашо Диков очаква отговор на въпросите по скандала, изпратени до премиера Борисов, но отговор няма!

В предаването Александър Томов в прав текст потвърди и изнесе истината, като заяви, че може и да я докаже.

В предаването можете да видите още и аферата по апартамента на Владислав Горанов, всесилни ли са банките, и що за позор за така наречените синдикални лидери на КНСБ и „Подкрепа“, как бе източена „Видахим“ с 250 млн. лева, как днес и Исус Христос да дойде в България няма как да проповядва…

В ЕвроДикоФ на 30 НОЕМВРИ:

▪ Разказ от килията на Десислава Иванчева - Димитър Бонгалов от Дирекцията за основни права и свободи на човека при Омбудсмана, който разпространи снимките от следствения арест на бившата кметица и нейния заместник Биляна Петрова.

▪ Аферата "34 милиона евро" - за пръв път Александър Томов разказва за политическия натиск около проекта "Лас Вегас" в България, който не видя бял свят. Докога ще продължи мълчанието на Борисов по темата за консултантския договор? Диков чака отговор от МС.

▪ Стажанта пак слуша и не разбира: "Има ли монопол в горивата?" Не схвана обяснението в Шоуто на Слави . И попита наивно Марешки в кулоарите на Парламента - какво научи за акцизните складове.

▪ Синдикатите като "обслужват персонал" - един коментар на Сашо Диков за мълчанието на КТ "Подкрепа" и КНСБ по ключови въпроси в България.

▪ Борис Ангелов от "19 минути" - за масоните и министрите с вили. Всичко изглежда ясно за Горанов - кой ще изрече "присъдата"?

▪ Историята за бизнесмен от Пещера, повел борба срещу своята банка-кредитор. Всесилни ли са финансовите институции в България - мнението на адвокат Веска Волева.

▪ Приватизацията на "Видахим" АД - една тъжна история за българското производство на гуми. Правят ли се днес там далавери с електричество за милиони?

▪ Защо Исус Христос не би могъл да проповядва в България днес? Горан Благоев прави остър анализ на странните промени в Закона по вероизповеданията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари