Похитителят в Карлсруе поиска 1 милион евро откуп

0
Полицията не съобщава броя на заложниците от съображения за сигурност
Полицията не съобщава броя на заложниците от съображения за сигурност

Полицията не съобщава броя на заложниците от съображения за сигурност

Полицията в германския град Карлсруе се е свързала с мъжа, който държи заложници в аптека. Според Stuttgarter Nachrichten мъжът иска откуп от 1 милион евро за освобождаването на хората.

Полицията не съобщава броя на заложниците от съображения за сигурност. Stuttgarter Nachrichten пише, че в аптеката е имало двама души. Улицата в града е блокирана във връзка с инцидента. Bild пише, че е създадена временна база за настаняване на граждани, които не могат да се приберат вкъщи заради загражденията и полицейската блокада на района, предава БГНЕС.

Говорителят на полицията Кай Лампе заяви пред местни медии, че няма опасност за населението. Полицията е била повикана около 16:45 ч. местно време. Няколко линейки дежурят в готовност пред аптеката. Карлсруе е град в провинция Баден-Вюртемберг, Германия, намиращ се близо до границата с Франция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари