Погребаха тризначките

0

Тази сутрин автобусните спирки в центъра на Благоевград осъмнаха с разлепени некролози, които „информират“ за внезапната смърт на тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви, алармира видял некролозите от градския автобус.

Когато прочетеш целия текст на некролога обаче става ясно, че някой се е изгаврил с тризначките, като е вложил доста омраза в писането им.

Дали това е правилно оставаме на вас да прецените.

На друго мнение е съсед на трите момичета от жк „Ален мак“. Според него некролозите са дело на самите тризначки и това е техен отчаян опит да привлекат отново вниманието върху себе си.

„И компост не става от тях. Тормозят непрекъснато целия блок с неадекватното си поведение“, допълни още той.

Последната година не беше особено цветуща за бившите риалити звезди. Съвсем наскоро Надежда изригна в социалната мрежа срещу държавата, тъй като скъпарското й БМВ било запорирано заради неизплатен дълг към благоевградски бизнесмен. Надя взела от него 2900 лв., от които му е върнала едва 250, пише благоевградската медиа Е-79.

Това съвсем не е единствената тревога на тризначките. Продуцентът на "Биг брадър" Нико Тупарев заведе дело срещу устатите блондинки за клевета. Преди година Вяра, Надежда и Любов обвиниха Тупарев, че ги е заставил да работят като проститутки в Монако. Твърденията им сериозно вбесиха продуцента, който излезе с изявление, че ще заведе дело срещу благоевградчанките. На няколко пъти тризначките опитаха да замажат изцепката си, но въпреки това не им се размина и делото съвсем скоро ще бъде гледано в съда.

В Районен съд – Благоевград, има и трето дело по Закона за задълженията и договорите, което е насрочено срещу една от тризначките - Любов Станчева.

Любов, която беше победителка в "Биг брадър" през далечната 2006 г., е изтеглила потребителски кредит, след което е отказала да го изплаща.

Сестрите прибраха цели 200 бона от голямата награда на шоуто, които профукаха за няколко години. Въпреки че твърдяха, че ще вложат всеки спечелен лев в общ бизнес, плановете им се осуетиха и от колосалната сума не остана и следа.

Източник: E-79.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари