Подвариантът ВА.2 на Омикрон е засечен в България

0
Открит е при 7 проби от няколко области у нас
Открит е при 7 проби от няколко области у нас

След анализ в лабораторията на Националния център по заразни и паразитни болести са открити подварианти на Омикрон и на Делта.

За първи път при 7 проби от няколко области в България е установен и подвариантът ВА.2 на Омикрон.

Единият от пациентите вече е излекуван, другите са на домашно лечение, съобщиха от националния център, цитирани от БНР.

По данни на Световната здравна организация присъствието на ВА.2 се увеличава в някои страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    До долната:
    Искаш да кажеш, че евреите лъжат за страничните ефекти (включително смърт!) от *ваксините*? Като за холокоста? А? Изгледа ли филма https://rumble.com/vty4p4-50301256.html
  • -4
    2
    Бустер за антиваксъри
    Eх тая пуста теория на конспирацията. Как всички антиваксъри са просветени и всезнаещи. Горките светони конспиратори Бил Гейтс и сие, не могат да надделеят над високото IQ на нашите антиваксъри. Сигурно щото пият белина и им се отваря третото око.
  • 3
    1
    75 лева, от Кировите
    Ей тук може да погледате как евреите вият на умряло от *ваксините*, с които ги надупчиха по 3-4 пъти! Това няма да ви го покажат по никоя телевизия, защото са подлоги на властта и парите! PVTNA линк към филма: https://rumble.com/vty4p4-50301256.html
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари