Подслушват телефоните на "Отровното трио"

0
Чашата преляла и след като техни близки се обаждали да им казват, че са заплашвани с уволнения, проверки и ликвидиране на бизнеси
Чашата преляла и след като техни близки се обаждали да им казват, че са заплашвани с уволнения, проверки и ликвидиране на бизнеси Снимка: БГНЕС

26-и ден продължават протестите срещу правителството и премиера Бойко Борисов, както и главният прокурор Иван Гешев

"Навън сме, а те се скриха! Българите по целия свят излязоха в наша подкрепа и още се готвят! Блокадите са в цялата страна. Ден 26", пишат организаторите.

"Части от наши разговори не само, че са били записвани и подслушвани, но се появиха и в някои медии. Към нас са предявени обвинения. Службите работят по обвинение, че ние работим срещу устоите на държавата и има съмнение, че ние подготвяме терористични акции", заяви Минеков.

„Ние желаем да знаем – отговор от ДАНС, прокуратурата, ДАР, действително ли сме проследявани и подслушвани и каква е причината”, каза още Минеков. Той добави, че чашата преляла и след като техни близки се обаждали да им казват, че са заплашвани с уволнения, проверки и ликвидиране на бизнеси. Това каза проф. Велислав Минеков, който е част от „Отровното трио“, което организира антиправителствените протести пред БГНЕС.

Петима участници в антиправителствения протест, които живеят в палатките на пл. „Независимост“ обявиха гладна стачка. Владимир Генов четвърти ден не яде и дори не пие вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари