Поднасям извинения на жените, които паднаха в управлявания от мен тролей!

2
Извинявам се най–искрено на тези възрастни жени, които при инцидента са получили травми и им пожелавам скорошно оздравяване / Снимката е илюстративна/
Извинявам се най–искрено на тези възрастни жени, които при инцидента са получили травми и им пожелавам скорошно оздравяване / Снимката е илюстративна/

Искам да поднеса своите извинения към двете възрастни жени, които на 23 януари паднаха на пода на управлявания от мен тролейбус при тръгване от спирката пред храм “Св. Архангел Михаил”.

Същия ден сутринта излязох от гаража на фирма ЕГГЕД РУСЕ–АД с оборотен тролейбус, тъй като моят беше повреден. Още в началото установих, че при потегляне тролейбусът не тръгва плавно и около 9 часа се обадих на началника на ДЕПО да вляза в гаража по време на почивката си за отстраняване на проблема.

Монтьорите установиха, че проблемът е в изгоряло съпротивление и че не могат да го отстранят веднага. Излязох да си доизкарам смяната, като постоянно предупреждавах качващите се пътници да се хващат здраво, защото тролейбусът не тръгва плавно, а рязко. За жалост двете възрастни жени подценяват опасността и при потегляне едната залита и пада върху другата жена, за което много съжалявам.

Извинявам се най–искрено на тези възрастни жени, които при инцидента са получили травми и им пожелавам скорошно оздравяване и връщането им към нормалния им начин на живот!

Автор: Николай Николов

Припомняме, че на на 23 януари в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал, че болницата е посетила жена, която е пострадала като пътник в тролей. Установено е, че при потеглянето падат две правостоящи пътнички – на 74 г. и 73 г. В резултат на падането и двете жени са пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари