Подменят камерите за видеонаблюдение в центъра на Русе

2
На площадката на "Левента" предстои да бъде монтирана и термокамера
На площадката на "Левента" предстои да бъде монтирана и термокамера Видео: Кис 13

На площадката на "Левента" предстои да бъде монтирана и термокамера

Подменят 57 камери за видеонаблюдение в централната градска част на Русе.

Устройствата са с висока резолюция и вградена технология за цветна картина при пълна тъмнина, което ще повиши капацитета за денонощен видеоконтрол. Към момента системата разполага с близо 900 камери, поставени на ключови места в целия град.

С новата модерна техника за видеонаблюдение се подменят 12-годишните камери в централната градска част, както и мрежовото оборудване. До момента са поставени 30, обясни директорът на Специализирано звено "КООРС" Йордан Джамбазов, предава телевизия КИС 13.

Благодарение на системата за видеонаблюдение досега са разкрити извършителите на редица противообществени прояви, при които е повредено или унищожено имущество.

Подмяната на старата техника ще става поетапно в целия град.

На площадката на "Левента" пък предстои да бъде монтирана и термокамера. Очаква се поставянето ѝ да стане до края на годината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    коко
    на колко от оредените парашутисти по род и партия и ибрикчийство , децата им стават за нещо ? тия дето са пратени/скрити назапад ,и не знаем кво праят там ,освен че не ходят по паради и партита ,не ги броя за ставащо
  • 9
    6
    Разплюша
    А тюмбелите, които са се намърдали на сладка службица там кога ще подмените? Всеки ден ги виждаме "чантаджиите", които никаква работа не вършат освен да се оплакват че заплатите им били много малки. Поне по един ден месечно им правеге занимания на стадиона, повечето от тях едва ходят от тлъстини - и жени и мъже. Срамота!
  • 12
    5
    русенец
    Пенчо, идиотчето ми, трябва да смениш хората зад камерите, не самите камери. Нали помниш, че преди време един човек се самозапали на центъра. Два часа се е подготвял пред камерите и два часа твоите хора или са гледали сеир или са спали пред мониторите. Хора ти трябват, дебил нещастен, не комисионната от новите камери.
  • 10
    4
    Наистина
    Кмете чети коментари и се вслушвай в това което хората казват по скоро пресявай разумно .
  • 15
    3
    Money for nothing
    Джамбо, а на кръстовището на "Пацони" на "Борисова" ще смените ли 16-те камери? Питам само, защото там вечер е Содом и Гомор от нарушители от всякаква категория, а актове йок. Или онея камери по "Липник", "Цар Освободител" и "Волов", дето ЕДИН моторист не могат да засекат от ранна пролет до късна есен?!? Питам и не чакам отговор. Даже и не питам, а знам че както тези, така и всякакви други камери ако не се наблюдават от хора на които им стиска, файда никаква.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари