Почина Петър Жеков

2
Жеков е носител на Златната обувка
Жеков е носител на Златната обувка Снимка: Фейсбук

Съболезнования на близките!

Легендарният футболист на ЦСКА Петър Жеков е починал днес. За това научаваме от пост във Фейсбук на официалната страница на клуба.

“Никога не ще те забравим!

Днес на 78 г. ни напусна един от най-вълшебните футболисти в историята на БългарияПетър Жеков. Гениален нападател, всеотдаен съотборник, човек с огромно сърце – каквото и да напишем за първия носител на Златна обувка, ще бъде недостатъчно, за да изразим поклона си пред таланта и приноса му към ЦСКА.

Почивай в мир!

Клубът изказва най-искрени съболезнования към семейството и близките на Петър Жеков. Всички скърбим с вас!”, пишат от ЦСКА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    18
    Почивай в мир, Легенда !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари