Почина майката на Слави Трифонов

0
Слави Трифонов е загубил майка си. Това сподели самият той в своя фейсбук профил
Слави Трифонов е загубил майка си. Това сподели самият той в своя фейсбук профил Снимка: БГНЕС / Архив

Слави Трифонов е загубил майка си. Това сподели самият той в своя фейсбук профил

"Аз боравя добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да използвам богат обем от думи. Много богат. И мога добре да се изразявам. Но сега трудно намирам думи. Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да споделя, вербално, колкото и да ми е трудно да намирам думи, отколкото да се подчиня на дивия си характер и яростта, която ме обзема, защото е по-добре да се контролирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!"

Бащата на телевизионния водещ Тодор Трифонов издъхна през ноември 2017. През студените месеци майката Здравка се премества в Плевен, тъй като не ѝ е удобно да стои сама в къщата в Учиндол. Майката Здравка е родом от Тодорово, а бащата на Слави Тодор е от с. Горна Митрополия, отново в Плевенско.

Новината за кончината на майка му бе само вметната в поста, а поводът за написването му от шоумена бе съвсем различен. Той изрази мнение относно здравния министър Хинков, който освободи шефа на "Пирогов".

Ето цялата публикация на Трифонов:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари