Почина финалистка на "Мис Вселена"

3
На 2 април тази година Сиена Уиър претърпя инцидент, докато язди
На 2 април тази година Сиена Уиър претърпя инцидент, докато язди Снимка: Инстаграм

Тя е била поставена на животоподдържащи апарати

След като повече от месец се бори за живота си, бившата финалистка в конкурса за красота “Мис Вселена“ Сиена Уиър изгуби битката, предава bTV. На 23 години тя почина в болница в Австралия.

На 2 април тази година моделът претърпя инцидент, докато язди. Конете винаги са били голямата ѝ страст. По време на тренировка конят ѝ пада, при което Сиена получава наранявания, след което е настанена в болница.

Там е поставена на животоподдържащи апарати, които са били изключени.

Яздя от тригодишна и не мога да си представя живота без конете. Любовта ми към спорта е непоклатима”, казва тя в свое интервю по-рано.

Сиена прекарва няколко дни в седмицата с животните и участва в състезания.

Миналата година стига до финала на конкурса „Мис Вселена“, като представлява австралийския щат Нов Южен Уелс. Тя има дипломи по английска литература и психология от университета в Сидни.

„Обичахме се с любов, която беше много повече от любов“, написа приятелят ѝ в социалните мрежи.

„Ти беше една от най-милите души на света, осветяваше всяко пространство. Светът сега ще бъде много по-мрачен сега“, казва един от фотографите, с които Сиена Уиър работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари