Почина 17-годишен младеж, пострадал в катастрофа на пътя Приморско – Китен

2
Лекарите се бориха за живота на младежа повече от две седмици
Лекарите се бориха за живота на младежа повече от две седмици Снимка: Facebook

Лекарите се бориха за живота на младежа повече от две седмици

Почина 17-годишен младеж, ранен при мелето на пътя Приморско – Китен, съобщиха от полицията. На 21.07.т.г. в УМБАЛ – Бургас, вследствие на получените при пътен инцидент травми починал 17-годишен младеж от Долна баня – участник в ПТП, възникнало на 03.07.т.г. около 10:00 ч. на пътя между Приморско и Китен между лек автомобил "БМВ 330 XD“, управляван от 18-годишен мъж от Долна баня /стаж, като водач 3 месеца/.

Младият шофьор, който движейки се в посока Приморско с несъобразена с пътните условия скорост / дъждовно време и мокра асфалтова настилка/, предприема рисково изпреварване на автомобилна колона, но поради загуба на управление, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска челно движещия се в посока Китен т.а. "Нисан Навара", управляван от 50-годишен софиянец.

Припомняме, че от ПТП на място загина водачът на л.а. "БМВ", а в УМБАЛ - Бургас бяха настанени двамата му спътници - 17-годишни младежи от Долна баня / първият от тях получил фрактура на бедрената кост, а вторият с диагноза «политравма», бе настанен за лечение в отделение "Реанимация", където на 21.07.т.г. е починал/.

Пострадали при пътния инцидент бяха и водачът на т.а. "Нисан" / получил фрактура на подбедрицата, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас/, неговата спътничка – 46-годишна жена от София, с която живеел на семейни начала / с диагноза "политравма", с опасност за живота, настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас/ и 11- годишната им дъщеря / получила контузия на коремната стена/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ....
    Двама празноглави "младежи", разбирай малоумници, по-малко...но са съсипали здравето на невинни хора. До кога? До кога ченгетата ще се спотайват в храстите да правят глоби за 20 км/ч превишение, а престъпниците ще вилнеят на воля?!?! До кога ще ги търпим и ще им вдигаме заплатите
  • 6
    1
    Serty
    Естесвен подбор!!!!Хора,тези няма да спрат!Чудесно!Само да се молим,да не погубят невинни животи!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари