Почернени родители създадоха Фондация "Ангели на пътя"

1
Фондацията има за цел нито едно дете повече да не остави живота си на пътя
Фондацията има за цел нито едно дете повече да не остави живота си на пътя Снимка: Facebook

Фондацията има за цел нито едно дете повече да не остави живота си на пътя

Фондация „Ангели на пътя“ бе създадена от родители, загубили децата си при пътни произшествия, предава БТА. Родители и близки разказаха за загиналите си деца и роднини.

Фондацията има за цел нито едно дете повече да не остави живота си на пътя, каза Петя Иванова, родител на загинал при катастрофа. Тя добави, че една от целите на организацията е да направи паметник на всички жертви на пътя. Паметникът ще се намира в София в кв. „Надежда“. Имаме пълното съдействие на кмета на „Надежда“, каза Иванова.

Всички тези родители се обединихме в мъката си, за да може да бъдат постигнати законодателни промени и да помогнат на други родители да се справят с мъката си, добави Петя Иванова.

Сред присъстващите са министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, кметът на София Васил Терзиев, народни представители, представители на съдебната власт и други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари