Побойникът Джан от Русе е пребил още едно момче

15
Жертвата е със счупено ребро и наранена ключица след побой на 26 октомври
Жертвата е със счупено ребро и наранена ключица след побой на 26 октомври Видео: NOVA

Жертвата е със счупено ребро и наранена ключица след побой на 26 октомври

Във вторник вечер граждани на Русе се събраха на спонтанен протест. Поводът - видеоклип с насилие над момче. На кадрите се вижда как непълнолетен бие и напада друг в русенско заведение. Случаят е от април, но след като видеото беше качено в социалните мрежи, десетки млади хора се събраха пред блока, в който живее нападателят. На място пристигнаха екипи на МВР, за да овладеят ситуацията и да не се стига до ескалация на напрежението.

„Заплашваше ме, че ще навреди на семейството ми. В средата на април месец в едно заведение ме вкара в тоалетните и буквално ме преби. Побоят беше между 15-20 минути. Удряше ме по главата, ребрата, ръцете, краката. Тогава имах отношения с едно момиче и думите му бяха, че всяко момче, което е бил с нея, ще бъде пребивано”, разказа потърпевшият Иво пред NOVA.

Според хората в града това не е първият случай, в който младежът проявява агресия. Пред камерата ни застана и друго момче, станало жертва на побой.

„На 26 октомври ми беше нанесен побой. Със счупено ребро съм и имам проблеми с ключицата. Взе ми телефона и часовника. Ще го съдя, надявам се да получи поне пробация”, сподели той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    10
    Дали
    Ако не е Тоя, ще е Върбан (пълнолетният) Писна ми да слушам че съществуват такива хора! Явно наказанията са малки и трябва да се преразгледат. А и изобщо защо живеят в Русе и какъв е начина да стане един спокоен град?
  • 12
    9
    Кирил
    Як бой оправя всичко ...
  • 18
    8
    Свидетел
    Аз лично познавам още един човек който е пострадал по същия начин от тоя пискюл. Преди известно време тоя долен б.клук преби непалнолетен до кръв . Сега трябва даго задържат и осъдят
  • -20
    7
    Сюлейман
    Убийтр гявура с камъни, да знаят другите петлета, че ще има вендета за всеки, дръзнал да агресира срещу беззащитните.
  • 40
    6
    Teхасо
    Знаете ли кой е единственият адекватен изход в такъв случай?! Потърпевшите правят таен сговор. Някой устройва и уговаря среща/капан с бабаита (да е сам!) под привидно благовиден и привлекателен за него претекст и си разчистват сметките. Завинаги. Подробностите не е нужно да коментирам, всеки със сиво вещество в главата се досеща. Държава и общество нямаме. Господарите ни ментори от най-голямата демокрация в света имат смъртно наказание все още в доста щати и раздават брутални присъди за подобни изстъпления. Ако животното няма мозък и съвест да се превъзпита, поне ще има страх.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари