Победителят в народните борби в Сливо поле печели бик

0
Специални нови атракции, екстремни преживявания и много спортни състезания очакват гостите на традиционния панаир в града
Специални нови атракции, екстремни преживявания и много спортни състезания очакват гостите на традиционния панаир в града

Седемдневните празници на община Сливо поле завършват днес и утре със спортни събития и традиционния за града панаир.

За посетителите на панаира специални нови атракции, екстремни преживявания и много забавления са подготвили гостите от Луна парк Гартнер от Хърватия. След обиколка из Европа те пристигат в Сливо поле, поднасяйки на празнуващите силни емоции с люлките, причудливите колела и атракционите, които привличат по-смелата част от публиката, информира briagnews.bg.

Днес от 18.00 ч. на градския стадион ще се проведе футболната среща между отборите на Тутракан и Сливо поле. След спорните преживявания страстите ще нажежи и гост-изпълнителката Бриана, която ще излезе на сцената на панаирната площадка от 20.30 ч.

Спортните вълнения ще продължат и в неделя, когато от 10.00 часа започват народните борби, в които ще участват много класни състезатели, намекнаха организаторите. С мъжко биче ще си тръгне най-силният пехливанин. Специалната награда е учредена и ще бъде връчена на победителя от кмета на община Сливо поле Валентин Атанасов.  

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари