По какво не си падат мъжете. Момичета не допускайте тези грешки!

0
По какво не си падат мъжете. Момичета не допускайте тези грешки!

Момичета, петък е! Знаете какво означава това. Няма значение дали сме обвързани или си търсим гадже, на този ден настроението ни за флирт се изостря. И най-лесният начин да му се отдадем е... Да се направим още по-красиви, разбира се. Обаче! Оказва се, че някои тенденции в красотата, които ние смятаме за страхотни, според мъжете не са никак секси. Така че, ако искате тази вечер да сте неустоими, четете и не допускайте тези грешки!

Небрежна прическа тип „Току що станала от леглото”

Рошавата коса придоби голяма популярност напоследък и ако питате нас, тя си е секси, предизвикателна, а и лесно се поддържа. Обаче на мъжете тази прическа изобщо не им харесва! Интересно, дали някой от тях би пренебрегнал Роузи Хънтингтън-Уайтли или Дженифър Анистън, ако им паднат? Едва ли! А и двете мацки са големи почитателки на рошавата коса.

Тюркоазено сини сенки

Не е честно – толкова са ярки, провокативни и придават на погледа необикновено излъчване, а мъжете какво? Вместо да припадат по жени, които са заложили на този цвят, те се плашели от тях.

Изкуствени мигли

Винаги сме мислели, че те са най-лесния начин да направим погледа си по-предизвикателен и магнетичен за мъжете. Да, ама не! Оказва се, че господата се изнервяли от изкуствените мигли.

Червено червило

Ето това беше най-големият ни шок! Червеното червило, което е смятано за истинска класика в жанра на съблазняването, не се харесва на доста мъжете. Всъщност проблемът се крие точно във факта, че говорим за класика. Амиии... На много представители на силния пол то им напомняло за мама! А това си е проблем, когато копнееш страстно да целунеш жената до теб.

Хубавата новина е, че все пак повечето мъже харесват червеното червило. Дори много!

Е, ние пък го обожаваме, така че тази вечер ще рискуваме! А вие?

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари