Пловдивски футболист има нужда от помощ след пожар в дома му

0
При инцента е пострадала майка му, която се намира в интензивно отделение
При инцента е пострадала майка му, която се намира в интензивно отделение Видео: bTV

При инцента е пострадала майка му, която се намира в интензивно отделение

Пожар в Пловдив напълно унищожи дома на футболиста на клуб „МарицаВеселин Тосев. Посред зима мъжът се нуждае от помощ, за да възстанови дома си. Доброволци помагат за разчистването на апартамента, но са необходими материали и финансова помощ за възстановяването му.

Целият апартамент на Веселин Тосев е унищожен.

Пожарът пламва на 28 януари след забравена включена ютия. Целият апартамент е опожарен. При инцидента е пострадала майката на Веселин Тосев.

Първата мисъл е най-вече майка ми да се оправи. Тя е в интензивното с изгаряния. В началото, когато я приеха беше в по-добро състояние, но вечерта е започнала да се задушава и са пробили тръбичка, за да може да диша. Вече пети, шести ден е там. Казват, че има леки подобрения“, разказа пред bTV Веселин Тосев.

Негови колеги футболисти от ФК „Марица“ и приятели са сред доброволците, които помагат за разчистването на апартамента.

Доброволци помагат за възстановяването на апартамента на Веско

Абсолютно всичко е унищожено. Момчетата свършиха много работа за два дни, свалиха почти всичко“, каза Веселин.

Веднага организирахме тази инициатива чрез нашата Фейсбук страница. Абсолютно никой не е застрахован и може да се случи на всеки. Трябва хората да си помагаме повече и да не чакаме такива тежки ситуации, за да бъдем добри“, каза Йордан Влащки, президент на футболен клуб „Марица“.

Футболният клуб организира и друга инициатива – парите от билетите и всички средства, които бъдат събрани от първия им домакински мач следващата седмица, ще бъдат дарени на Веско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари