Пленумът на ВСС се събира на извънредно заседание

0
Членовете на съвета ще обсъдят предложенията за промени в Конституцията
Членовете на съвета ще обсъдят предложенията за промени в Конституцията Снимка: БТА / архив

Членовете на съвета ще обсъдят предложенията за промени в Конституцията

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) ще обсъди на извънредно заседание предложенията за промени в Конституцията, съобщиха от пресцентъра на съвета.

Припомняме, че преди дни Съвета за партньорство към ВСС прие решение за необходимостта от запазване действащия конституционен модел на функциониране органите на съдебната власт, включително организацията и дейността на единен ВСС, действащ чрез своите колегии и пленум.

Също така се очаква комисията по конституционни въпроси към парламента да разгледа предложенията за изменение и допълнение на Конституцията.

Те са внесени от 166 народни представители на 28 юли т.г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ВСС
    Вижте ги какви са охранени наш'те висши съдии, машала, зер гуд.... тези не мислят за народа и родината, само за собствения търбух.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари