Плениха дузина мъже и ги обрязаха принудително заради лош секс

1
Плениха дузина мъже и ги обрязаха принудително заради лош секс

Дузина мъже бяха задържани против волята си, съблечени чисто голи и обрязани насила в западната част на Кения в рамките на „церемония“.

Дванадесетимата мъже са били подложени на процедурата, след като жените им са разкрили, че те не са се обрязвали в миналото. Редица жени в града Моис Бридж в западната част на Кения, където е станал инцидентът, са казали, че са доволни от това, че мъжете им са преминали процедурата, защото така те станали по хигиенични и по-добри в леглото.

Според кенийското радио West FM, мъжете, които били насилствено обрязани, в миналото или са отказали да се обрежат, или са дошли от племе, в което процедурата не се практикува.

Докато тълпата събирала мъжете, за да ги отведе в болница за процедурата, похитителите са пеели песни, посветени на обрязването. Една от съпругите на насилствено обрязаните мъже, Ани Нжери, която е била свидетелка на инцидента в петък, сподели: „Щастливи сме от станалото, защото необрязаните мъже са мръсни и не се справят добре в леглото. Затова сме сигурни, че сега техните съпруги ще са по-щастливи от браковете си“.

Според информацията, обрязването на мъжете е било платено от други мъже в града. Организаторите на обрязването са заявили, че всичките необрязани мъже трябва да се подложат на процедурата по време на така наречения „сезон за обрязване“. Смята се, че това са първите три седмици на август.

Към момента най-малко 50 местни мъже са поискали защита от полицията.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари