Пламен Стоилов стана на 55 години

0

Кметът Пламен Стоилов празнува 55-и рожден ден днес.

По този повод много колеги и приятели го поздравиха лично. В Община Русе пристигнаха и поздравителни адреси, а стотици русенци избраха да поднесат своите пожелания към г-н Стоилов по телефона и във Фейсбук.

Още рано сутринта русенският градоначалник почерпи екипа си, който му пожела здраве, нови предизвикателства и успешно реализиране на поставените цели. Изненадата, поднесена от дамската част от екипа, беше емоционална и свързана с изпълнение на любима негова песен от вокална група „Дунавски полъх” при Съюза на ветераните с ръководител Вили Икономов.

Кметът получи още различни тематични и оригинални подаръци, сред които и фен артикули на една от любимите му рок групи – „Рамщайн“, поднесени от дирекция „Европейско развитие“. Към рицарската ръкавица от миналата година семейство Иванчеви добави и рицарски шлем, а Галин Григоров и Иво Пазарджиев от ВМРО му подариха батенбергова сабя от 1885 година. От едната страна на оръжието пише – „За храброст“, а от другата „С нами Бог“.

Своите благопожелания към Стоилов поднесоха и от администрацията на Община Гюргево. От името на Николае Барбу – зам.-кметът Йонут Чака подари книга с фотоси на икони с пожелания добрите взаимоотношения между побратимените общини да продължат да се развиват.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари