Пламен Стоилов отличи със златна значка младият русенец Явор Попов

0
Явор Попов е гост-лектор в МГ „Баба Тонка“, където води курс  по икономика
Явор Попов е гост-лектор в МГ „Баба Тонка“, където води курс по икономика

Кметът Пламен Стоилов отличи със златна значка младият русенец Явор Попов, завършил престижния университет  University of Warwick в Англия, работил в световната одиторска компания „ПрайсУаускупърс“ и направил изборът да се върне отново в родния си град.

Сега, двадесет и четири годишният русенец е гост-лектор в МГ „Баба Тонка“, където води курс  по икономика  към училищния клуб по предприемачество. Математическата гимназия е и училището, което е завършил Явор. Той сподели, че гимназията му е дала много и ако не беше тя едва ли  щеше да стигне до това ниво на развитие. „Русе изглежда по различен начин. Градът в последните няколко години много се е променил и то само в положителна посока“, допълни още Явор. Той смята също, че успехът зависи изцяло от усилията и мотивацията на хората.

 Кметът Пламен Стоилов сподели, че е изключително горд, че млади и успели русенци са направили избор да се върнат отново в Русе. Това е показател за развитието и просперитета на нашия град. Такива русенци трябва да са пример за съгражданите ни и именно те трябва да са двигател за възраждането на града ни, смята г-н Стоилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари