Пламен Рашев: Благодарим на екипите на Общината за неуморната работа

1
Не излизайте с автомобилите си, призова общинският лидер на БСП - Русе
Не излизайте с автомобилите си, призова общинският лидер на БСП - Русе Снимка: Facebook

Не излизайте с автомобилите си, призова общинският лидер на БСП - Русе

"Зимата дойде в Русе! Снегът ни създава положителни емоции, а ние благодарим на екипите на Общината, за неуморната работа в тежката зимна обстановка. Бъдете внимателни и не излизайте с автомобилите си, за да не възпрепятствате екипите по почистване", написа Рашев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Oх 5
    Планен Рашев пенсионер-комунист, на заплата в общински съвет. Долен лизачев, доносник като баща си. Цял живот изкара на държавна хранилка.
  • 1
    12
    до 7
    „Общината колкото е на кмета, много повече е наша“, обаче парите, които НИЕ събираме за общинския бюджет ги харчи... Ха познай КОЙ?
  • 3
    11
    Бивш
    Пламен Рашев , син на Христомир Рашев ,Началник на ''Партиен и държавен контрол '',до 1989 година ! АБПФК и комунист ,та дрънка ! Колкото от Пенчо става нещо ,толкова и от Пламен ! Избрахте ги ,сега мирувайте ! Слава на БКП !
  • 4
    10
    daskal
    Човекът май се шегува. Положителни емоции, тежка зимна обстановка, неуморна работа... Като от партиен доклад на БКП отпреди половин век.
  • 20
    9
    123
    Да го духат, екипите ! Градът прилича на гъз от 15 см. сняг. За нищо не ставате.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари