Пламен Нунев участва в среща със 120 световни лидери

3
Нунев: "Благодаря за възможността да поздравя Дейвид Бийзли, с който се познаваме от години. Знам колко отдаден е на мисията за борба с глада.  По време на срещата отправих официална покана към Дейвид Бийзли да посети за пореден път България"
Нунев: "Благодаря за възможността да поздравя Дейвид Бийзли, с който се познаваме от години. Знам колко отдаден е на мисията за борба с глада. По време на срещата отправих официална покана към Дейвид Бийзли да посети за пореден път България" Снимка: Фейсбук

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев се похвали във фейсбук, че е участвал в среща със 120 световни лидери. Ето какво написа той в личния си профил: 

"В навечерието на Рождество Христово имах възможността да поздравя г-н Дейвид Бийзли, който е изпълнителен директор на Световната програма на ООН по прехраната и тази година заедно със своя екип бе удостоен с Нобелова награда за мир.

Това се случи по време на онлайн среща със 120 световни лидери, която продължи над 5 часа, а основна тема бе една от големите каузи в световен мащаб - борбата с глада.

Събитието бе организирано от проф. Ахмед Шала, от университета във Вирджиния, който е и бивш министър на икономиката на Косово. В него се включиха още двама българи - д-р Мария Каназирска - Василева, която живее от години в САЩ и е работила дълго време в един от най-авторитетните световни университети – Харвардския, както и нейният син – Михаил Василев, който към момента живее и работи в България.

Сред лидерите, които взеха думата бяха президентът на Албания Илир Мета, министри, конгресмени, губернатори, пастори, а модератор на срещата бе г-н Тод Хендрикс.

Благодаря за възможността да поздравя Дейвид Бийзли, с който се познаваме от години. Знам колко отдаден е на мисията за борба с глада.

По време на срещата отправих официална покана към Дейвид Бийзли да посети за пореден път България и пожелах на всички участници в срещата да са здрави и да допринасят за благородната мисия на Световната програма на ООН."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари