Пламен Нунев празнува Бабинден в село Басарбово

3
Пламен Нунев отбеляза в словото си, че грижата за децата в Басарбово ставала все по-добра
Пламен Нунев отбеляза в словото си, че грижата за децата в Басарбово ставала все по-добра

Пламен Нунев отбеляза в словото си, че грижата за децата в Басарбово ставала все по-добра и доказателство за това били 5 новородени през миналата година.

„Радвам, се че това събитие се провежда тук от толкова години и аз съм гост благодарение на Вашата покана. Никога не съм отказвал да присъствам, защото изключително много държа на Басарбово, подчерта депутатът от град Бяла. 

Нунев поднесе цвете на неонатолога д-р Лилия Георгиева. Младата баба Милена Йорданова на свой ред изказа дълбока благодарност от името на всички дами в населеното място към д-р Георгиева, като и връчи питка с пожелание колкото житни зърна има в нея, на толкова новородени да помогне.

Кметът на Басарбово Николай Колев се обърна към всички баби, дами и млади момичета, като им пожела да са винаги жизнерадостни, весели, и здрави, защото на тази дата те са най-важни, като допринасят за съществуването на този свят.

По стара традиция многодетна майка изми ръцете на д-р Георгиева. Междувременно екип преоблечени жени като полицаи спираха автомобили, шофирани от мъже и искаха пари в съответствие с традицията. Честването продължи в пенсионерския клуб на селото със специална празнична програма с участието на индивидуални изпълнители и състави от Русе. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари