Красен Кралев ще бъде аут от русенската листа на ГЕРБ-СДС?

3
Бившият спортен министър беше водач на листата и на двата предишни вота
Бившият спортен министър беше водач на листата и на двата предишни вота

Бившият спортен министър беше водач на листата и на двата предишни вота

Бившият спортен министър Красен Кралев ще бъде аут от русенската листа на предстоящите избори за Народно събрание, пише Ruse.news.

Кралев беше водач на листата на ГЕРБ-СДС и на двата вота през годината. На изборите през месец юли той се нареди чак на трето място по брой получени преференции – Десислава Атанасова и областният лидер на СДС Драгомир Драганов получиха по-голяма подкрепа. Въпреки това той влезе в парламента от Русе, а в социалните мрежи се похвали с резултата единствено във Варна, където също беше кандидат.

Като народен представител в 46-ия парламент Красен Кралев не зададе нито един въпрос към министрите от служебното правителство.

Единствената му дейност, свързана с Русе, по време на краткия мандат на 46-ото Народно събрание беше пресконференция, дадена в партийния офис. Кралев не присъства и на форума за проблемите на Русе, организиран от областния управител Борислав Българинов.

Кралев настрои мнозина срещу себе си и заради думите му, че поема цялата отговорност за резултата на българските олимпийци в Токио.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук