Пламен Димитров: Правителството не трябва да подава оставка

0
Очакваме тежка зима и със сигурност има нужда от мобилизация на всички институции
Очакваме тежка зима и със сигурност има нужда от мобилизация на всички институции Снимка: БГНЕС

Президентът на най-голямата синдикална организация у нас - КНСБ Пламен Димитров изяви категорично мнение, че към този момент правителството не трябва да подава оставка.

„На площада има всякакви хора, има такива, които искат справедливост. Няма човек, който да не подкрепи това. Голяма част от хората застават срещу корупцията и социалната справедливост“, каза Димитров.

Според проучване на КНСБ, което е обхванало 1000 души – основни местни ръководители на КНСБ, като то е показало, че една трета очакват смяна на министри и дори нов премиер, една трета смята, че правителството трябва да подаде оставка и една трета, че не са нужни промени.

„Очакваме тежка зима и със сигурност има нужда от мобилизация на всички институции. Сега е най-малкото време за кардинални промени. Ако се намерят нови министри, нови лица е възможно да бъде върнато доверието на хората“, каза още той в ефира на Нова телевизия.

Според него искането на оставките на министрите не е било нужен ход, особено тази на финансовия министър, който е направил изключително много за влизането на България в банковия съюз. Той оцени високо и работата на вътрешния министър Младен Маринов и заяви, че има други министри, които не са си свършили много добре работата, като даде за пример различните заповеди, които е издавал здравният министър относно ограничителните мерки срещу коронавируса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари