Пламен Богданов "вае" лъскав имидж с роля в криминале

0

След като накара редовия зрител на „Биг брадър” да се чуди близо два месеца с коя певица от „топа на фолка” е спал - Преслава или Джена, Пламен Богданов ще тества актьорските си способности и в цял сериал.

Проектът се казва Back 2 Face („Гърб в лице”), жанрът е кримитрилър, а пилотният епизод ще бъде заснет до края на месеца. Богданов е идеен двигател на сюжета, а списването на сценария и режисурата са поверени на Ники Станчев от Mindcrime Studio, информира Монитор.

В социалните мрежи вече циркулира промовизия на поредицата, която според Богдановще промени възгледите ви за българско кино от септември”.

Пак във Фейсбук брадърът подсказва, че ставайки център на толкова амбициозен проект, се надява да скъса с позорния имидж на длъжник. Припомняме, че след финала на шоуто по Нова тв двама от най-близките съквартиранти на Пламен – Цветелин Николов и Петко Петков, обявиха, че са му давали джобни, за да "бръмчи" по дискотеки. Петков дори го приютил в дома си и го спонсорирал с по 40 лв. на ден. Дължимата сума набъбнала до 400 лв., а на Цецо Пламен задлъжнял с 300, които не върнал и след като получил хонорара си от „Биг брадър”.

Обръщам се към всички „доброжелатели”, които се опитахте да ме очерните. Остава ми много малко да се завърна с гръм и трясък и Богданов отново да е топ, тогава ще стане лошо за вас. Компроматите, които имам срещу вас, много скоро ще видят бял свят и тогава на много от вас ще им се стъжни животеца”, заканва се Богданов.

Сюжетът на Back 2 Face се върти около трима бивши съученици – беднякът Павел (Богданов), богаташът Михаил (Ники Станчев) и MMA боецът Алекс (Иван Дойчев). Девет години след завършването им Павел е нереализирал се лекар, работи като барман и се влюбва в милиардерската наследница Бориса (Лили Стефанова). Михаил зарязва следването си в Швейцария, за да разнищи убийството на родителите си, а Алекс излиза от затвора, за да се влее в гангстерска банда. Екипът вече води преговори за реализацията на сериала с една от големите телевизии.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари