Джена зарязала Богданов заради “Биг Брадър”

0
Богданов сам призна, че приятелите му знаят коя е жената, но и колеги на Джена са ги виждали заедно
Богданов сам призна, че приятелите му знаят коя е жената, но и колеги на Джена са ги виждали заедно

Преди 8 дни беше последната серия на първия “Биг Брадър” с неизвестни личности от 7 години насам, но не всички 13 човека напуснаха завинаги къщата, както се изразява Големия брат.

Още в неделя 4-ма от финалистите бяха върнати в познатата на зрителите от последния месец “селска” къща. За момента само 22-годишният Пламен Богданов е връзката между двата сезона – този на обикновените хора и другият – на виповете. Причината да бъде поканен в новата луксозна къща беше евентуалната му любовна афера с певицата Преслава, която първа прекрачи прага на новата къща за известни. За отношенията им се заговори след показването на неизлъчвани кадри от “Биг Брадър”. Според тях самият Богданов намеква многократно пред най-близките си съквартиранти, че е имал месец и половина връзка с една от най-известните фолкпевици у нас, пише вестник 24 Часа.

Оказа се обаче, че не става дума за Преслава, а за нейната колежка Джена.

Двамата се запознали това лято след едно от участията ѝ в заведение на морето. Малко преди да се срещнат, тя разваля годежа си с Джинo Бианканала, който също е част от риалити формата в момента. Певицата дори върнала годежния пръстен на бившия си, за който той се похвали, че струва близо 100 хил. лв.

Богданов сам призна, че приятелите му знаят коя е жената, но и колеги на Джена са ги виждали заедно.

Връзката им обаче приключва в момента, в който Богданов ѝ казва, че ще влезе в риалитито. Тя му дава възможност да избере – или бъдеще за тях, или “Биг Брадър”. По същото време той е в тежък период и има доста проблеми. Какви точно, близките му не издават, но вероятно те са решаващ фактор за участието му. Преценил че няма какво да губи, а и вече бил одобрен. Влизането му в шоуто слага край на връзката му с Джена, а тя единствено се надява името ѝ да не излезе по време на престоя му в къщата.

За екипа на шоуто вероятно обаче е било ясно, че не Преслава е любимата на футболиста. Тя е поканена месец преди изобщо “Биг Брадър” да стартира, а в последния момент сред участниците се нарежда бившият на Джена – Джино. Той не е особено познат на зрителите.

След излизането си от къщата Пламен Богданов няма идея кои са избраните за показване в ефир кадри от шоуто, но знае кои ще бъдат ВИП съквартирантите. Той успява да изкара целия съботен ден навън с приятелите си, а междувременно продуцентите на “Биг Брадър” преговарят с него за повторно влизане. В началото той е твърдо против, но получава предложение, на което не може да откаже – по-солиден хонорар от първоначално уговорения. Приятелите му го увещават да откаже, но в крайна сметка Богданов приема. “Със сигурност има причина. Няма безплатен обяд”, казвали му те.

Други пари преди години обаче отказва с чиста съвест – тези на шефовете на футболния си клуб. Със спорта започва да се занимава като малък. От Пазарджик е, но учи в спортното училище на “Левски”. Междувременно, като всички ученици там, които не са от София, е настанен в пансиона на спортния клуб, а играе в юношеския му отбор. След това преминава в юноши - старша възраст, за дублиращия отбор на “Славия”. Именно в този период му предлагат пари, за да се постарае дадени мачове да завършват с определен резултат

Тъй като е млад и неизвестен футболист, нямал особен избор, ако иска да играе. Това е и причината да се откаже от футбола преди 2 години. “Прецени, че няма смисъл и че трябва да си запази достойнството”, обяснява приятелят му Петко Петков. Той е и най-големият му защитник в риалитито. Смята, че цялата сага с Преслава е плод на добре монтирани кадри от престоя на Пламен. “Изкараха го доста грозна гледка. Едно надменно прехвалено момче и лъжец, а той не е лъжец и всички, които го познават, знаят това”, каза неговият приятел. Те се запознават още като ученици покрай спорта, който и двамата тренират. Днес Петков има собствена фитнес зала в Студентски град. След като зарязва футбола, Пламен започва да тренира там и да помага на Петко с работата. С времето Богданов намира собствени клиенти и води сам тренировките им там. Името му фигурира и в списъка на модна агенция, а с парите от заниманията си успява да се издържа и да покрива сам разходите си.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари