Пламен Богданов излъгал „Биг Брадър“ на кастинга, за да влезе в шоуто

0
Футболистът Пламен Богданов, излъгал продуцентите, за да влезе в шоуто
Футболистът Пламен Богданов, излъгал продуцентите, за да влезе в шоуто

Първият изгонен от „ВИП Брадър” – футболистът Пламен Богданов, излъгал продуцентите, за да влезе в шоуто. Това става ясно от думите му в интервю за вестник „24 часа”. 

Пламен си признава, че не е правил с*кс с девойка срещу 100 лв., а просто казал подобен факт, за да привлече вниманието на подбиращите. 

„Казах го на кастингите, за да се направя на интересен и да ме одобрят за шоуто”, разкрива Богданов.

„Винаги съм искал да участвам в този формат и се радвам, че имах възможност да участвам. Това е топ ъф дъ топ шоу за мен. Още когато излезе в България първият сезон, ми хареса шоуто, хареса ми идеята. Исках един ден да вляза, да почувствам цялото това нещо, да усетя напрежението, да усетя положителните и отрицателните емоции. Това е уникално шоу и много се радвам, че съм имал възможността да бъдат вътре. За мен това беше една мечта, която аз си изпълних”, разкрива набеденият за гадже на фолкзвездата Преслава.

Той обаче отрича да има връзка както с нея, така и с колежката й Джена.

 „Каквото е имало да се изясни, съм го изяснил на място, когато е станало това недоразумение, че познавам Преслава и че съм имал общо с нея. Никога не съм говорил с нея, камо ли за нещо друго. Бил съм на нейни участия, да, но никога не съм общувал с нея. Това съм го доуточнил, мисля, че това е тема приключена и повече не смятам да говоря за жени, които не познавам, за жени, с които не съм имал нищо общо. Колкото ги познаваш ти, толкова ги познавам аз”, категоричен е колоритният младеж.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари