Пиянска свада вдигна на крак полицията в Бургас

0
Задържани са трима души
Задържани са трима души

Задържани са трима души

Трима души са задържани от полицията в Бургас след бой в ромския квартал „Победа“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Екшънът се разиграл към 20:40 часа днес, след битов скандал, гарниран със злоупотреба с алкохол на ул. „Тамара“ в гетото. На мястото били изпратени полицейски екипи и спецчасти, а от МВР уточниха, че напрежението било овладяно за минути. В района са пристигнали и линейки, а при прегледа медиците констатирали повърхностни наранявания на участниците в мелето. След това те били закопчани от полицията за агресивно поведение и несъобразяване с разпорежданията на властите.

Пред УМБАЛ - Бургас или други медицински заведения в града няма струпване на хора или ескалиращо напрежение, подчертаха от Областната дирекция на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари