Пияна жена напада с дърво мъже в София

0
Тормозът е от 5 години, а спасение няма, разказа потърпевш
Тормозът е от 5 години, а спасение няма, разказа потърпевш Снимка: Lupa.bg

Тормозът е от 5 години, а спасение няма, разказа потърпевш

Жена, злоупотребяваща с алкохола, се нахвърля върху минувачи в столичния ж.к. "Младост". Побойницата налага жертвите си с дърво. Прицелва се само в мъже. Тормозът е от 5 години, а спасение няма. Това разказа потърпевшият Миро Първанов, който е бил нападнат вечерта на 27 август от хулиганката. Мъжът е с отоци по тялото и кръвонасядания от ударите с дървото, за което има извадено медицинско.

"Тя се казва Десислава Янакиева. Върлува из квартала от няколко години. Доста хора пострадаха от нея. Има подадени жалби в полицията, но реакция досега няма", разказва Миро Първанов, цитиран от Lupa.bg.

В деня на нападението Десислава е шофирала пияна. Жители на квартала са я видели и са извикали полиция. Дрегерът е показал, че се е качила в автомобила с 1,37 промила в кръвта.

"Би трябвало да ѝ е образувано досъдебно производство. Още повече, че тя редовно кара почерпена и е хващана в това състояние. Вероятно има солидни връзки, тъй като досега не е наказвана", предположи Първанов.

След последните промени в Наказателния кодекс Десислава трябва да бъде задържана, а колата ѝ конфискувана. Ако автомобилът не е неин, е задължена да плати левовата му равностойност на държавата.

Lupa.bg се опита да се свърже с Районна прокуратура в София, за да провери, дали срещу Десислава Янакиева има образувано досъдебно производство за шофиране в нетрезво състояние. Засега няма отговор от държавното обвинение.

Десислава е втората жена, която налита на минувачи. В началото на годината няколко души се оплакаха от агресията на жена с психични проблеми.

"Говорех по телефона и усетих как някой се приближава, усетих силен удар по главата, извиках за помощ. Никой не ми помогна. Жената тръгна да ме гони и аз се скрих в цветарски магазин", разказа потърпевша.

"Първоначално не разбрах с какво ме удари, имах голяма цицина на главата. От групите в социалните мрежи разбрах, че напада с бокс", сподели пострадалата.

Оказва се, че агресивната жена действа в квартала от ноември миналата година. Подавани са и сигнали в полицията. Това не е първият случай, в който човек с психични проблеми е опасен за околните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари