Пиян шофьор се буторяса в метални пана на бул. "Липник"

0
Лек автомобил "Пежо 206" е напуснал пътното платно и се е блъснал в предпазни метални пана / Снимката е илюстративна
Лек автомобил "Пежо 206" е напуснал пътното платно и се е блъснал в предпазни метални пана / Снимката е илюстративна

Товарен автомобил "Скания" с русенска регистрация, с прикачено ремарке е разпилял дървени трупи на улица в Обретеник, съобщиха от полицията.

Сигналът е получен в РУ Бяла около 21 часа на 16 август. Пред пратените полицаи шофьорът В.Д., на 57 години, заявил, че товарът му се е разпилял при десен завой. Мъжът е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и пробата му се оказала положителна – измерени са над 1.2 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване - кръвна проба. От извършеното химическо изследване на кръвната проба са установени 1,73 промила.

Същия ден, но около 3:50 ч. екип на сектор Пътна полиция е изпратен на бул. Липник, преди жп-надлеза в посока центъра на Русе, във връзка с получен сигнал за ПТП с материални щети. На място се е установило, че лек автомобил "Пежо 206" с разградска регистрация, с водач О.С. /23 г./ от село в Разградско, е напуснал пътното платно вляво и се е блъснал в предпазни метални пана. От направената проверка за алкохол на водача са измерени 1,67 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Пробата била извършена с техническо средство. На 23-годишния е съставен акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за медицинско изследване.

По двата случая са образувани бързи производства.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари