Пиян шофьор "изгоря" в село Тръстеник

7
Шофьорът е отведен в УМБАЛ "Канев", но там е отказал да даде кръвна проба / Снимката е илюстративна
Шофьорът е отведен в УМБАЛ "Канев", но там е отказал да даде кръвна проба / Снимката е илюстративна

Шофьорът е отведен в УМБАЛ "Канев", но там е отказал да даде кръвна проба

В РУ - Две могили е образувано бързо производство, след като екип на полицията е установил в село Тръстеник водач седнал зад волана в нетрезво състояние.

На 20 ноември около 20:50 часа на улица "Шести септември" в село Тръстеник от екип на РУ - Две могили е спрян и проверен лек автомобил „Форд Фокус“, при което като водач е установен мъж на 58 години. В хода на полицейските действия шофьорът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство и уредът е отчел положителен резултат от 1,43 промила.

Констатираното от униформените е документирано, съставен му е акт и му е издаден талон за изследване, след което е отведен в болница „Канев“ в Русе, но там е отказал да даде кръвна проба.

По случая в РУ – Две могили е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари