Пиян шофьор „изгоря“ след сигнал от граждани в Русе

0
Бързо производство срещу шофьор с над 1,2 промила
Бързо производство срещу шофьор с над 1,2 промила

Бързо производство срещу шофьор с над 1,2 промила

На 1 септември, около 22 ч., екип на пътна полиция е изпратен на адрес на булевард „Христо Ботев“ по сигнал от граждани, спрели шофьор на кола със съмнения за употреба на алкохол.

При отиване на посоченото място на булеварда, в района на кръстовището с булевард „Цар Освободител“, полицаите са установили, че става въпрос за 55-годишен водачна лек автомобил с марка „Форд Фиеста“.

 При последвала проба с техническо средство уредът е отчел над 1,2 промила в издишания въздух. На водача е съставен акт, връчен му е талон за изследване и е съпроводен до медицинско заведение за да даде кръвна проба за химичен анализ. По случая е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари