Пиян русенец нокаутира полицай

0
Деянието на 27-годишния мъж е било документирано от разследващите във Второ РУ
Деянието на 27-годишния мъж е било документирано от разследващите във Второ РУ

Бързо производство за хулиганство е започнато срещу русенец, който нападнал полицейски служители, повикани да го осмирят, защото буйствал в жилище в нетрезво състояние.

На 30.01.2016 г. около 21:30 часа в гр. Русе, на ул. Чипровци, в бл. Клисура, е поискано съдействие от полицията по сигнал за пиян мъж, който чупел мебелите в жилище. Изпратените на място служители на Второ РУ са установили на адреса лицето И.В. на 27 години, в нетрезво състояние (1,65 промила съдържание на алкохол в кръвта), за който е сигнализирано, че се е държал агресивно и неадекватно.

Това негово поведение се е пренасочило и срещу служителите на реда, при появата им. Мъжът извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като крещял, ритал и отправяла обиди спрямо полицейските служители.

А при опита им да го осмирят и да изпълнят служебните си задължения, той им оказал съпротива като ударил с юмрук единия от полицаите в областта на лицето, а другия ритнал в крака.

Деянието на 27-годишния мъж е било документирано от разследващите във Второ РУ и по случая срещу И.В. е заведено бързо производство за престъпление по чл. 325, ал.2, вр.ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари